Idag har varit en såndär dag som man har varit ute i stan och handlat det börja med att mamma och jag (och resten av gänget) åkte till ikea och handla, vi var yte efter gardiner men det sluta med massa anat utom gardiner... Så går det om jag är med :) Sedan åkte vi till Jysk för att leta efter gardiner men viköpte inga eftersom det inte fanns så många man kunde välja mellan och lägden stämde inte. Senare mot luch ringde min mobil och det var min bästavän från happaranda!!! Hon hade kommit till Dalarna för att hälsa på så jag lämna mamma och gänget och shoppa kläder istället vilket var så mycket roligare!
Nu är klockan 21.17 typ ock jag är helt utmattad... 
Jag ska försöka göra dagliga blogg inlägg men jag är en lat person och jag har hållit på med att flytta saker och sådant till vår nya kök och vardsagsrum och jag hade min sista avslutning i själva grundskolan.
Det kommer inte att hända något spännade typ i en vecka för att jag kommer att sitta barnvakt till en liten busunge som råkar vara min lillasyster.
 
Jag har blogg.se appen på min mobil så jag kan göra en inlägg när jag vill men jag tycker att det är lättare att skriva på en dator än med mobilen och jag vet att det här inlägget är tråkigt men men vad kan man göra?
 
Har så tråkigt så jag tänkte ladda upp några bilder som jag har på min telefon.


Ni borde kolla in mina kompisars blogg Nattstad.se/lifeofnoraandelin
#selfie